Selecteer een pagina

LIGHTFLASH MINI ADVENTURE

 

ga mee op #lightflash avontuur!

 29 januari 2020

IN SANADOME, NIJMEGEN

voor de ondernemende hoog bewuste vrouw die vanuit ontspanning het nieuwe wat haar roept wil verwelkomen in haar leven & business. 

Niet door kei hard te werken, maar door 1 dag helemaal in de overgave en ontspanning te gaan, geef je de ruimte om de lightflashes van jouw higher self te ontvangen & te vertalen naar jouw business. 

 

YES! Jij voelt dat er iets groters is wat je roept!
En ipv kei hard te werken, kies jij om vanuit de zachtheid dit te ontvangen!

Jouw energy is jouw goud. Je weet dit. Voelt dit en schuift dit zoveel mogelijk naar voren in jouw leven & business.

Maar dit nieuwe verwelkomen vraagt wel om in de overgave te gaan. Ruimte te scheppen, om de lightflashes vanuit je higher self te ontvangen. Te verstillen & te vertrouwen op de natuurlijke stroom in jou.

Voor jou is er het Lightflash mini adventure. Waarin je de ontvangstuimte voor de lightflashes van jouw Higher Self vergroot. Vanuit ontspanning. Ease. Flow.

Met respect voor de natuurlijke cyclus van alles wat leeft. Welke we deze in het klein helemaal doorlopen in verbinding met het nieuwe wat mag ontvangen worden door jou.

Bekrachtigd door die plek op aarde, die als Hemel op aarde voelt, waar je je met heel je lijf kunt onderdompelen in de magische energie van de leylijnen die hier elkaar kruisen; Sanadome.

Zodat je die #lightflashes direct fysiek ook bedding geeft & je van daaruit voelt hoe dit mag doorstromen in jouw business. 

 Vanuit zachtheid & flow, de callings van je higher self doorgang geven in jou & je business

CONCREET MAAK JIJ EEN MEGA LEVEL UP VANUIT ONTSPANNING EN BELICHAAM JE NOG MEER JOUW UNIEKE LICHT

 

Door voluit de ontspanning in te gaan, letterlijk jezelf een ontlaad- en oplaaddag te gunnen in Sanadome, stap je UIT je huidige realiteit en OPEN je je met gemak voor de level up die al even aan je trekt. Vanuit ontspanning is je lichaam veel ontvankelijker voor de lightflashes van jouw higher self. Samen vertalen we de lightflashes die jij ontvangt naar een concreet concept voor jouw business. Zodat je vanuit deze dag opgeladen kan gaan DOEN en zo jouw level up steeds meer gaat leven in jou & in jouw leven met je business als playground.

 

LIGHTFLASH MINI ADVENTURE

 

 

1 dag – 1 vrouw –
sanadome – nijmegen
11.00 – 15.30 u

 

29 januari 2020
eenmalige PILOTPRIJS
355,- incl
– inclusief entree,  lunch & drankjes

DEZE DAG BIED IK ENKEL 1 X IN DE 5 WEKEN AAN